ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.:210-3241137 – Fax: 210-3243822

Α.Φ.Μ. 090109837 ΑΔ.Ο.Υ

www.panepirotiki.com  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αθήνα   1-2-2022

 

Προς

τα Σωματεία μέλη της Π.Σ.Ε.

(Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια,  Ομοσπονδίες-Ενώσεις-Σύλλογοι -Αδελφότητες)

    

Θέμα: Συμμετοχή με χαιρετισμό στην ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022

 

   Αγαπητοί συμπατριώτες,

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022, την καθιερωμένη εκδήλωση «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» Λόγω όμως της κατάστασης με την εξέλιξη της πανδημίας, η εκδήλωση θα γίνει δια ζώσης και διαδικτυακά, στις 12.00 το μεσημέρι στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, Κλεισθένους 15, Αθήνα, με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικού πρωτοκόλλου. Θα περιλαμβάνει κοπή της πίτας και πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της ΠΣΕ ,και συνεχίζοντας την περσινή επιτυχή διοργάνωση της διαδικτυακής «ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» θα περιέχει και  σύντομους χαιρετισμούς με βίντεο από τους καλεσμένους μας, καθώς και μικρό μουσικό χορευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την επανάσταση με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και τραγουδιστών, ενός χορευτικού συγκροτήματος που θα κληθεί από την Ήπειρο, αλλά και την προβολή της ίδρυσης τράπεζας αίματος της ΠΣΕ.

Κάθε σύλλογος που θέλει να στείλει χαιρετισμό, ο οποίος θα είναι αυστηρά ενός λεπτού,  θα  πρέπει να τον στείλει, με βίντεο, στην Γραμματεία της ΠΣΕ έως και την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022. Θερμή παράκληση τα βίντεο να είναι σε οριζόντια λήψη (landscape) και όχι κατακόρυφη, κατά προτίμηση, όχι σε λήψη 4Κ.

Με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, με τις πιο όμορφες μουσικές της παράδοσής μας, με την προβολή και κοινοποίηση της δράσης παντού, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου «ανταμώνουμε», όσο μακριά και αν είμαστε, παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο, ξεκινώντας δυναμικά τη νέα χρονιά, με μια καινοτόμα δράση μεγάλης κλίμακας που αξίζει όλοι να στηρίξουμε. Η ηπειρώτικη αποδημία είναι ένα κίνημα παντός καιρού και το αποδεικνύει, προετοιμάζοντας την «έξοδο» στην επόμενη μέρα, της πλήρους επαναδραστηριοποίησης των συλλόγων μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και περιμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση.

 

Με Πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο  Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

 

Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος– Κιάμος                                 Σωτήρης Κολιούσης