ΤΗΛ.:210-3241137 – Fax: 210-3243822

Α.Φ.Μ. 090109837 Α’ Δ.Ο.Υ

Αθήνα  28-05-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας  Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος - Κιάμος   εκπροσώπησε την Συνομοσπονδία στην διαδικτυακή σύσκεψη φορέων που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 με θέμα: «Τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας».

Ο πρόεδρος της ΠΣΕ ενημέρωσε ότι το Δ.Σ της ΠΣΕ έχει συζητήσει το θέμα και έχει τοποθετηθεί και θεωρεί ότι το λιμάνι και η χερσαία ζώνη ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ. Πρέπει να παραμείνουν ως δημόσια περιουσία και υπό δημόσιο έλεγχο. Αναλυτικά η απόφαση περιέχεται στο Δελτίου Τύπου  της 14-10-2020.

Δεδομένου του θέματος που περιορίζεται στην ιδιωτικοποίηση της χερσαίας ζώνης, ο πρόεδρος τόνισε ότι οι απόδημοι Ηπειρώτες θα βρίσκονται στο πλευρό των Δημοτικών συμβουλίων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών στις δυναμικές κινητοποιήσεις που πρέπει να οργανωθούν.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ